Προφίλ

Καθαρό αυτοκίνητο και καθαρή συνείδηση

Η Eco Shine παρέχει επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αυτοκινήτων που είναι περιβαλλοντικά βιώσιμη. Υποστηρίζουμε την αρχή αυτή με την παροχή μιας υπηρεσίας καθαρισμού αυτοκινήτων βασισμένη αποκλειστικά σε μηχανήματα ατμού και καθαριστικά προϊόντα που είναι βιοδιασπώμενα.

Η περιποίηση του αυτοκινήτου σας είναι η ειδικότητα μας και το προσωπικό μας είναι ειδικά εξειδικευμένο στον καθαρισμού αυτοκινήτων!!!

 

Λίγα λόγια για την Eco Shine
Η Eco Shine είναι η πρώτη εταιρεία στη Σκανδιναβία που κατάφερε να συνδυάσει τις καλύτερες τεχνικές και μεθοδολογίες για την περιποίηση αυτοκινήτων που είναι επίσης 100% φιλικές προς το περιβάλλον από την άποψη τόσο της κατανάλωσης νερού όσο και της χρήσης καθαριστικών προϊόντων που είναι βιοδιασπώμενα.

Εκτός από τα προφανή περιβαλλοντικά οφέλη της περιποίησης αυτοκινήτων με “άνυδρα” προϊόντα και “υβριδικές” τεχνικές, έχουμε κάνει και μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσουμε πως τα προϊόντα μας πληρούν αυστηρά πρότυπα βιωσιμότητας.

Ο στόχος της επιχείρησής μας είναι να επηρεάζει το περιβάλλον με θετικό τρόπο
και να κρατήσει το αποτύπωμα άνθρακα της εταιρείας στο ελάχιστο δυνατό.

 

Λίγα λόγια για την τεχνική πλυσίματος

Η χρήση ατμού παρέχει έναν απαράμιλλο συνδυασμό ποιότητας και άνεσης. Οι συνήθεις επιπλοκές των εγκαταστάσεων πλυσίματος αυτοκινήτων είναι εύκολο να παρασυρθούν – δεν υπάρχει ανάγκη για φίλτρα λαδιού ή δαπανηρών λύσεων για την ανακύκλωση και φιλτράρισμα του νερού πλύσης.

 

Η μικρή ποσότητα νερού που χρησιμοποιείται συμπυκνώνεται και δεν δημιουργούνται λύματα. Μια απλή διαδικασία εγκατάστασης και απλουστευμένο πλύσιμο αυτοκινήτων χωρίς προβλήματα – αλά Eco Shine!

 

Ο ατμός αντικαθιστά την παραδοσιακή χρήση νερού. Η θερμότητα χαλαρώνει βρωμιά, λάδια και άλλα σωματίδια που είναι παγιδευμένα στη βαφή του αυτοκινήτου. Σε συνδυασμό με τα μοναδικά, “άνυδρα” προϊόντα μας, το αυτοκίνητο πλένεται γρήγορα, αποτελεσματικά και με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

Η τεχνική βασίζεται σε ένα μοναδικό προϊόν, το Eco Shine Professional. Όταν το προϊόν ψεκάζεται πάνω στο αυτοκίνητο, μαλακώνει άμεσα και ενθυλακώνει τα σωματίδια και τη βρωμιά. Ταυτόχρονα, το προϊόν σχηματίζει μια ταινία κεριού ανάμεσα στις ακαθαρσίες και τη βαφή του αυτοκινήτου που προστατεύει την επιφάνεια όταν σκουπίζεται με ένα καθαρό πανί μικροϊνών. Τέλος, λουστράρεται το κερί και το αποτέλεσμα είναι ένα αστραφτερό & πεντακάθαρο αυτοκίνητο .

 

Τα τυχών επικίνδυνα απόβλητα συλλέγονται στα πανιά μικροϊνών και στα ειδικά χαλιά που βρίσκονται κάτω από το αυτοκίνητο, κατά τη διάρκεια πλυσίματος. Πανιά και χαλιά στέλνονται στη συνέχεια στους πιστοποιημένους συνεργάτες μας σε βιομηχανικές μονάδες βιολογικών πλυντηρίων για πλύσιμο.